Specialized

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Specialized

A Specialized-et Mike Sinyard alapította 1974-ben, aki a mai napig tevékenyen irányítja a céget, történelmet írva a kerékpársportban. A Specialized sok területen úttörőként van számon tartva a carbon technológia alkalmazásában és a hegyikerékpár, a MTB népszerűsítésében egyaránt.

1974-ben Kaliforniában, a főiskola elvégzését követően Mike Sinyard-nak fogalma sem volt mihez kezdjen. Csupán a lehető legtöbb időt akart a kerékpárjával tölteni, ezért – hogy az igazi kerékpáros élményt megtapasztalja, egy európai körútra indult.

Végül Olaszországban megismerkedett egy lánnyal, aki ismerte a legendás kerékpárépítő mestert, Cino Cinellit. Egy öltöny megszerzését követően elintézett egy találkozót a mesterrel, akivel sikerült azonnal megállapodást kötniük. Ennek eredményeképpen Sinyard importálhatta az alkatrészeit az USA-ba.

Az első irodája a kaliforniai lakókocsija, első vásárlói pedig a környékén lévő kerékpárboltok voltak, mivel az első 5 évben még autója sem volt. Mike a minőséget akarta képviselni a Specialized néven forgalmazott alkatrészekkel, és ez a hozzáállás és filozófia mit sem változott az eltelt évek alatt, ez hajtja lassan már négy évtizeddel később is. Mára a piacon a Specialized vezető szerepet tölt be és kiemelkedő technológiai fejlesztésekkel vívja ki a márka előtti tiszteletet és elismerést világszerte, lefedve szinte az egész kerékpároros felhasználási területeket.

A Specialized nem hiányozhat a Berguson webáruházából, illetve az óbudai Vihar utcai szaküzletünk kínálatából sem. Szakértő munkatársaink igyekeznek minden felmerülő kérdésére választ adni, hogy a felhasználási területnek, egyéni ízlésének, igényeinek leginkább megfelelő termék megelégedett felhasználója legyen.