Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Spyral

43termék143
43termék143

A Spyral egy új fogalmat és felfogást jelent a kerékpár alkatrészek, kiegészítők világában. Egy új dimenzió, egy új lehetőség, amelyet magyar kerékpárosok, kerékpáros szakemberek, ajánlanak a kerékpárjaikat és a kerékpározást szerető igényes fogyasztók számára.

A Spyral termékek palettája, köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek, a cég a megalakulása óta folyamatos bővülésre voltt képes mindig is, ahogy ez a napjainkban is ugyanúgy érvényes. Titkuk a gondosan kiválasztás, mivel csak és kizárólag olyan termékeket emelnek be a termékpalettába, amelyek megbízhatóságukkal, minőségükkel a magyar kerékpáros társadalom igényeit maximálisan ki tudják szolgálni, mindezt a hazai pénztárcákhoz igazított árkategóriában.

A SPYRAL termékeket a megbízhatóság, az elismert szakmai színvonal és a kiváló ár-érték arány jellemzi.

A cég többek között markolatokat, első- és hátsó lámpákat, U-lakatokat, kerékpárzárakat, kormányszárakat, küllőprizmákat, csengőket egyaránt gyárt.

A Spyral kerékpáros alkatrészek, és kiegészítők magyarországi forgalmazója a Megabike Kft.

A Spyral széles termékválasztékkal rendelkezik, amely természetesen a Berguson kínálatából sem hiányozhat, keresd azokat a webáruházunkban, vagy Óbudán, a Vihar utcában található szaküzletünkben, ahol szakértő munkatársaink állnak az érdeklődők rendelkezésére, és igyekeznek minden felmerülő kérdésre választ adni a számukra legmegfelelőbb termék megtalálásának érdekében.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
890 Ft - 10 890 Ft
Alkategória
Gyártó
Helyzet
Rögzítés módja
Bilincs átmérője
Szín
Stopli kompatibilitás
Villanyak csatlakozása
Állítható dőlésszög
Befogó átmérője
Villanyak méret
Kompatibilis fék
Cserélhető fékgumi
Fékbetét anyaga
Feladat szerint
Kulacstartó anyaga
Ajánlott kerékméret
Zár típusa