Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Spyral

 

A Spyral egy új fogalmat és felfogást jelent a kerékpár alkatrészek, kiegészítők világában. Egy új dimenzió, egy új lehetőség, amelyet magyar kerékpárosok, kerékpáros szakemberek, ajánlanak a kerékpárjaikat és a kerékpározást szerető igényes fogyasztók számára.

A Spyral termékek palettája, köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek, a cég a megalakulása óta folyamatos bővülésre voltt képes mindig is, ahogy ez a napjainkban is ugyanúgy érvényes. Titkuk a gondosan kiválasztás, mivel csak és kizárólag olyan termékeket emelnek be a termékpalettába, amelyek megbízhatóságukkal, minőségükkel a magyar kerékpáros társadalom igényeit maximálisan ki tudják szolgálni, mindezt a hazai pénztárcákhoz igazított árkategóriában.

A SPYRAL termékeket a megbízhatóság, az elismert szakmai színvonal és a kiváló ár-érték arány jellemzi.

A cég többek között markolatokat, első- és hátsó lámpákat, U-lakatokat, kerékpárzárakat, kormányszárakat, küllőprizmákat, csengőket egyaránt gyárt.

A Spyral kerékpáros alkatrészek, és kiegészítők magyarországi forgalmazója a Megabike Kft.

A Spyral széles termékválasztékkal rendelkezik, amely természetesen a Berguson kínálatából sem hiányozhat, keresd azokat a webáruházunkban, vagy Óbudán, a Vihar utcában található szaküzletünkben, ahol szakértő munkatársaink állnak az érdeklődők rendelkezésére, és igyekeznek minden felmerülő kérdésre választ adni a számukra legmegfelelőbb termék megtalálásának érdekében.

Szűrés
Ár
 (Ft)
890 Ft - 19 990 Ft
Gyártó
Évjárat
Méret
Fogszám
Helyzet
Energiaforrás
Rögzítés módja
Szín
Termék státusza