Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Tektro

1termék11
1termék11

Az 1986-ban alapított Tektro a kerékpáripar legmagasabb minőségű fékrendszereinek gyártásában már több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik. A cég minden terméke extrém minőség-ellenőrzéssel készül. Vallják, hogy az ember az automatizált gépekkel sikeresen működhet együtt a legjobb minőségű termékek előállítása érdekében.

A Tektro műszakilag kiemelkedő minőséget kínál a fékek terén a kerékpársport számára. Emellett a kiegészítői is a magas elvárásoknak felelnek meg, amit egy első osztályú fékkel szemben joggal várhatunk el.

Ahogy több gyártónál, így a Tektro esetében is találkozhatunk egy almárkával, ami egy másik piaci szeletet céloz meg, ebben az esetben a céget a kiemelkedő szintű teljesítmény és tartósság elérése vezérelte a TRP márka megalkotásakor. A felhasználók elégedettségére a gyártás fejlett technológiája és aprólékos minőségellenőrzése garantál maximális garanciát. A felhasznált alapanyagok közt titánnal és karbonnal, ami a felsőbb kategóriába pozícionálja a termékeket, egyaránt találkozhatunk.

A TRP neve lehet, hogy még többek számára elsőre ismeretlenül csenghet, de ha szóba kerül, hogy ez a termék a Tektro márkája, akkor már szinte mindenki tudja, miről van szó. Mivel sok gyártó használja az OEM termékeit, ezáltal rengeteg kerékpáron találkozhatunk vele, és ugyanazokban a csarnokokban készül a legismertebb nagy alkatrészgyártók fékei közül számos modell is. Amíg a Tektro a középső és alsó kategóriát, addig a TRP a prémium kategóriát szolgálja ki – mindezt garantált minőségben és maximális tudással.

A Tektro tárcsafékeinek csúcsát az Orion jelenti. A 300 gramm alatti tömegével jó alternatívája lehet bármely neves gyártó fékének. A fékkar nyomáspontját a rajta található piros gombbal szerszám nélkül állíthatjuk.

A három tárcsaméret mellett a lehetőségeinket a színek kavalkádja is bővíti, mivel fehér, fekete, piros és szürke változatban egyaránt megvásárolhatjuk.

A Parabox rendszer lényege, hogy a hidraulikus tárcsafékünket egy normál bowdenes fék-váltókar mellett tudjuk működtetni, amihez a kormányszár alá szerelhető adaptert kell használnunk. Az adaptert a bowden húzza, ami pedig működteti a munkahengert.

Napjainkban már kevés gyártónál találkozhatunk bowdenes tárcsafékkel, dacára annak, hogy sok esetben nincs lehetőség mást felszerelni. Bizonyára többen vannak, akik a régebbi fék-váltókarukat anyagi megfontolásból tartják meg és a kerékpár fejlesztésében csak egy bowdenes tárcsaféket beszerezve lépnek előbbre.

A Mota egy belépőszintű olajos tárcsafék, amely sokak kedvence lehet az alacsony árfekvésének köszönhetően. Az időfutam bringák fékei elérhetők középről, illetve oldalról húzott bowdenvezetéssel is. A féket az időfutamon elvárt aerodinamikus dizájn és az akár 144 grammos darabonkénti tömeg jellemzi.

A Tektro termékei nem hiányozhatnak a Berguson kínálatából sem. Amennyiben megbízható minőséget keresel megfelelő ár-érték aránnyal kombinálva, a cég termékei között mindenképpen megtaláld az egyéni igényeidnek, stílusának, ízlésének leginkább megfelelő, és a felhasználási területtel leginkább kompatibilis terméket mind a webáruházunk böngészése közben, illetve személyesen az óbudai Vihar utcai szaküzletünkben egyaránt.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Helyzet
Fék típusa
Termék státusza