Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Thule

21termék121
Hűségponttal is
megvásárolható
Thule kerékleszorító zár
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Raktáron
Raktáron
6 290 Ft 
Online ár: 5 976 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Thule Rail Hip 0,5l övtáska
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
15 990 Ft 
Online ár: 15 191 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
Thule Pnp fekete hátsó kosár
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron (nem beszerezhető)
Raktáron
24 900 Ft 
Online ár: 23 655 Ft
21termék121

Thule

A Thule márka sokak számára nem is a kerékpársportból ismerős, hiszen csomagtartói, tetőboxai és más szállítóeszközei legalább olyan híresek, mint a kerékpárosok mindennapjaiban használt Thule-termékek. Nem véletlen, hogy világszerte a céget, mint a legnagyobb gépjármű-kiegészítőként tartják számon.

Az alábbiakban röviden a legfontosabb tudnivalókat szedtük össze a nagy névről.

Svédországban, malmö-i székhellyel alapították 1942-ben. Mára mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és az elsődleges biztonság mellett a stílust és a kényelmet egyaránt biztosítja számunkra.

Sokféle szállítási megoldással szeretné segíteni a családokat is, mivel a szabadtéri programoknak is híve, ennek köszönhetően bárhova magunkkal vihetjük a kerékpárjainkat, még a csomagokkal teli autó sem jelenthet akadályt, hála a Thule csomagtartóknak és tetőboxoknak, melyek segítségével az autóban a hosszú utakon kényelmesebben elférhetünk.

Még a sí- és snowboard, illetve vízi sportok szerelmesei sem kényszerülnek otthon hagyni a felszereléseiket, megfelelő tartókat a Thule az ő eszközeik számára is kifejlesztett a fennállásának hosszú évei alatt.

Hóláncok gondoskodnak az autóban utazók biztonságáról a téli sportok felé vezető úton, ezáltal téve könnyebbé és biztonságosabbá az utat.

Technológiák

Annak érdekében, hogy a Thule fejlesztései valóban hasznos újításokat tartalmazzanak, mindent bevetnek a tervezés és a fejlesztések során, ezért a való világban is tapasztalható feltételeket teremtették meg a tesztközpontjukban. Vagyis olyan terepet, hőmérsékletet és intenzív, napsugárzást imitáló UV-sugárzást, ami által a termékeiket akár extrém hidegben, vagy forróságban is tesztelhetik. Sókamrát is használnak a korrózió vizsgálatára, és a termékek viselkedését különböző nyomásoknak és terheknek kitéve figyelik meg. A legnagyobb a termékek számára az utolsó próba során egy rázópad segítségével olyan terhelést kapnak, mintha a Földet 7 nap alatt 2x kerülték volna meg. Ez kb. ugyanannak a terhelésnek felel meg, amivel a tesztelt alkatrésznek egész élettartama során ki kell állnia.

Bármi is legyen a szenvedélyünk, bárhová vigyen az utunk, a Thule egyik legfontosabb célja, hogy minket és gépjárműveinket a termékei kísérjenek el, és a mindennapjainkat képesek legyenek sokkal komfortosabbá tenni. Mivel a biztonságot és tartósságot egyaránt nagyon fontosnak tartják, nem csupán betartják a szabványokra vonatkozó előírásokat, de a biztonság érdekében túl is teljesítik azokat. A Thule a népszerűségét, és a nemzetközi szinten piacvezető státuszát is ennek köszönheti.

Nap, mint nap elhivatott szakemberek tucatjai dolgoznak az innovatív megoldások születésén, hiszen a Thule nem elégszik meg a terméke legyártásával, mindig valami pluszt is igyekszik hozzáadni, ezáltal is túlteljesítve még a legmerészebb elképzeléseinket is.

– Egy Thule tetőcsomagtartó nem csupán egy kis plusz helyet jelent, amit telepakolhatunk, hanem abban is praktikus, hogy a jóvoltából az autó többi részén is elég hely marad a csomagoknak. A fent említett kis plusz abban rejlik, hogy a boxok formatervezésénél arra is ügyeltek, hogy az autó áramvonalas legyen, így nem érezzük a csomagjainkat nagy kompromisszumnak. A légellenállás mellett a külcsínt és a menetzajt egyaránt szem előtt tartották.

– Eszközszállítás

A Thule a kerékpárok szállítására több megoldást is kínál, figyelve a vásárlói igényekre: a kétkerekűnket akár a hátsó ajtón, akár a tetőn, akár a vonóhorog segítségével szeretnénk magunkkal vinni.

Az utazásra a kenut, szörfdeszkát, vagy kajakot a vízi sportok kedvelői, a téli sportok szerelmesei pedig akár a síléceket is könnyedén magukkal vihetik.

A szállítóeszközöket úgy gyártották, hogy a használatuk ne okozzon semmilyen nehézséget, ezáltal könnyedén felszerelhetőek legyenek.

– Kirándulás

A túrázók és kirándulni vágyók számára sokféle bőröndöt, hátizsákot, túratáskát is találunk a Thule termékkínálatában, emellett az üzletekben munkához szükséges fotós- vagy laptoptartó táskát is vásárolhatunk.

– "Active with kids"

Azért, hogy az utazást, a kalandokat a gyermekvállalás semmilyen téren ne befolyásolja, netán akadályozza, mind-mind azt a célt szolgálják a családosok számára gyártott sportbabakocsik, illetve a sokféle funkciójú hordozóik, hogy még kisgyermekesként se kényszerüljünk lemondanunk a szenvedélyünkről, mivel a kisebbeket is bátran bevonhatjuk, és ami a legfontosabb, biztonságban is tudhatjuk. A háti hordozók segítségével a kirándulás is csupa mókával és kacagással telik.

 

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Helyzet
Rögzítés módja
Szín
Felhasználási terület
Kialakítás
Szállítható kerékpárok száma
Termék státusza