Topeak

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A Topeak céget 1991-ben alapították, a termékei innovatívak, emellett maximálisan átgondolt tervezettség és jó megjelenés jellemzi. Könnyen kezelhetőek és nagyon sokoldalúak, ennek köszönhetően a kiegészítők a kerékpárosok körében osztatlan elismerésben részesülnek. A kompakt mini szerszámoktól egészen a kerékpáros csomagolásig terjedő kiegészítőkig a Topeak intelligens megoldásai rendkívüli népszerűségnek örvendenek a kétkerekűek szerelmeseinek körében.

A Topeak márka a fennállása óta eltelt 29 év alatt vált ismerté az intelligens innovációk és a magas termékminőségüknek köszönhetően. A termékek kifinomult funkcionalitása és ergonomikus kialakítása kifejezetten a kerékpáros igényeihez igazodik.

A Topeak díjnyertes termékeit mind a kerékpáros túrák résztvevői, mind az ambiciózus közúti kerékpárosok nagyra értékelik. A megoldások megtalálhatók kerékpáros a hátizsákban, a kerékpáron, vagy az otthoni műhelyben egyaránt.

A termékek tervezését követő tesztelés alatt csakis egyetlen dologra koncentráltak a fennállásuk óta, hogy a kerékpározást a lehető legjobbá és élvezetessé igyekezzenek tenni.

Az innováció jelentése, hogy valami mást és újat csinálni, vagy egy új módszer bevezetésével a legjobb eredményt, terméket elérni. A Topeak-nál éppen az innováció az, amiben a legjobbak. Az utóbbi csaknem 20 évben seregnyi díjat és szakmai elismerést gyűjtöttek be megérdemelten. A termékeik azóta is a referenciát jelentik mindenkinek a minőség, stílus, súly és tartósság terén egyaránt.

Olyan szabadalmak fűződnek a nevükhöz, mint a JoeBlow™ műhelypumpáikon található SmartHead™ csatlakozó, amely a különböző szeleptípusokat automatikusan felismeri, és a fejet ahhoz állítja. A QuickClick™ és a QuickTrack™ a saját fejlesztésű gyorscsatlakozó rendszerük. A csomagok, táskák fel- és leszerelését roppant egyszerűvé sikerült tenniük, valamint nagyon biztonságos felfogatási módszer is jellemzi a termékeiket.

A Topeak termékei között a neki tetszőt mindenki megtalálja, legyen szó akár hobbikerékpárosról, vagy versenyző terepesekről, emellett a túrázók, az országútisok, illetve a városi szabadidős bringások is megtalálják a számításukat.

A Topeak termékeik gyártásakor a maximális minőség és tartósság elérése érdekében csak és kizárólag a legmodernebb anyagokat és gyártási eljárásokat alkalmazzák. Ilyenek például az ipari minősítésű műanyagok kovácsolt, húzott alumíniumok, a Dupont Teflon, az EVA hab, a 3M fényvisszaverő biztonsági csíkok, a 600-as és a 300-as szálsűrűségű poliészter szövetek, a hegesztett varrások, vagy a lézergravírozott márkajelek

A TwinHead™

Az egyik oldalon Szingó(Presta) szelepnyílás található, a másik oldalon pedig motorszelepes, ezzel a gumi felfújása csak egy pillanat a könnyen és egyszerűen használható pumpafejjel. Az adapterekkel sem kell bajlódni, sem cserélgetni a pumpafej tartozékait.

A QuickTrack™

A csúsztatást követő halk kattanás és máris pattanhatunk a nyeregbe. A felfogatási rendszer rendkívül egyszerűvé teszi táskák, kosarak felszerelését, és emellett példátlanul biztonságos is.

A használata könnyű és egyszerű. Csak be kell csúsztatni a csomagtartó vájatába a kosár alján található sínt, és egészen addig tolni, amíg a helyére nem kattan. Leszerelése szintén nem okoz gondot, elég csak megnyomni a sárga kioldó gombot, és a táskát, kosarat a lehúzni a csomagtartóról.

QuickClick

A QuickClick™ rendszer minden Topeak táskához elérhető. A legfelső fokú kényelmet és biztonságot garantálják a felhasználó számára. A szabadalmaztatott gyorskioldós felfogató rendszer egyszerre könnyű és gyors, emellett a kompatibilis táskáknak, világításnak és egyéb kiegészítők számára biztosít szerszámnélküli fel- illetve leszerelést.

Használata roppant egyszerű, a táskát csak rá kell csúsztatni, és ha meghalljuk a kattanást, máris biztonságban rögzült a helyére. Leszerelés esetén elég csak a tetején lévő gombot megnyomni, és finoman lecsúsztatni.

Csak a megfelelő oldalt kell kiválasztani, rányomni a szelepre, a megfelelő irányba elfordítani a kart, és máris pumpálhatunk.

A SmartHead™ ThreadLock

Kihúzható fej jellemzi, amely mind a két szeleptípushoz (presta, illetve motoros) használható.

A fej alkatrészeit sem kell cserélgetni, a szelepre elég csak egyszerűen ráhúzni, és máris pumpálhatunk.

„A Topeak szerint, sokaknak a kerékpározás, nem csak két keréken gurulást jelent. Ha elkezdünk tekerni, akár városban akár az erdőben, szinte lehetetlen, hogy más is járjon a fejünkben. Csak az az érdekes, úgyanúgy, mint az életben, hogy mi van éppen előttünk. Hosszú fárasztó emelkedők vagy kellemes lejtők, kihalt vidéki utak vagy tömött város, hátszél egy szép napon vagy lapos gumi az esőben... A kerékpározás olyan, mint az élet; egyszer fent, egyszer lent.”

A Topeak széles választéka és megbízható termékei a Berguson kínálatában is megtalálhatók. Böngésszen a webáruházunkban, vagy keresd fel személyesen az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket, szakértő kollégáink mindenben a segítségedre lesznek a válogatás és a vásárlás közepette, hogy egy megbízható márka elégedett tulajdonosává válhass.