Truvativ

Nincs ilyen termék
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Truvativ

A Truvativ 2005-ben vált a Sram csoport tagjává. A Truvativ által gyártott hajtókarok, és ehhez tartozó alkatrészek mellett láncterelők, középcsapágyak, pedálok, valamint kormány-szettek és nyeregcsövek gyártásával a fő szakterülete.

 „Mi is látjuk a határokat, amiket más alkatrészgyártók látnak. De nem hiszünk bennük. Mi a Truvativ-nál a nyughatatlan lelkűeknek készítünk alkatrészeket. Azoknak a bringásoknak, akik nem látják a célvonalakat. A bringásoknak, akik tudják, hogy a szabadság azt jelenti, hogy a saját történetedet írod.” – áll a cég mottójában, amelyhez a fennállásuk óta töretlenül ragaszkodnak a kerékpáros társadalom legnagyobb elismerése és megelégedése közepette.

A Truvativ termékeinek széles választéka természetesen a Berguson kínálatában is megtalálható, akár a webáruházunk böngészése közben, vagy az Óbudán, a Vihar utcában található szaküzletünket felkeresve, ahol szakértő munkatársaink állnak a vásárlók rendelkezésére, bármilyen kérdése is merüljön fel a válogatás és a felhasználási területnek leginkább megfelelő alkatrész kiválasztása során, hogy aztán a vásárló a legnagyobb megelégedéssel használja azt, miközben a szenvedélyének hódol kedvenc kétkerekűjén.