UMF

Nincs ilyen termék
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

UMF

Az UMF 1998-ban még a Merida neve alatt fejlődött ki, az amerikai freeride hullám akkoriban kezdett betörni Európába. Ekkor már nem csak a versenyek és a show-k mozgatták meg a bringásokat, hanem egy teljes életstílus kifejezésére és megtapasztalására vágytak. Az UMF (United Merida Freeriders) megalapításával a Merida ezt az igényt ismerte fel és használta ki eredményesen. Ezen a néven az első bringák 2003-ban jelentek meg, a világ talán leggyorsabban növekvő kerékpáros ágazatában.

Az UMF palettája minden felhasználási területen képviselteti magát, legyen szó BMX-ről, vagy fixiről, vagy akár downhill-ról. A márka kínálatában a komplett kerékpárokon és vázakon kívül kiegészítők, és a freeride életstílushoz passzoló ruházat egyaránt megtalálható.

A cég célja, hogy minden bringásnak, minden lehetséges felhasználásra tudjon megfelelő alternatívát kínálni, a belépő szintű, alacsonyabb árkategóriájú kerékpároktól a versenyeken is bizonyítani képes DH gépekig. Az UMF csapattal együttműködve a kerékpárok tervezése, tesztelése, fejlesztése Németországban történik. A cél minden esetben a lehető legjobb végeredmény elérése, a megfizethető termékek szem előtt tartásával a cég egyik fő célja pedig változatlanul a kiváló ár-érték arány megteremtése.

Az UMF kiváló termékei a Berguson kínálatából sem hiányozhatnak. Keresse fel a webáruházunkat, vagy személyesen az óbudai Vihar utcai szaküzletünket, és válogasson kedvére a széles termékkínálatból. Az UMF termékeivel csakis a legmagasabb tudást és minőséget magában hordozó termék elégedett tulajdonosává válik majd.