Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Uvex

2termék12
Hűségponttal is
megvásárolható
Uvex Kid 3 gyermek sisak
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron (nem beszerezhető)
Raktáron
13 990 Ft 
Online ár: 13 011 Ft
2termék12

Uvex

Philipp M. Winter, az Uvex alapítója Bajorországban született 1898-ban. Az első világháború után Spanyolországban és Portugáliában kereskedett. 1926-ban tért haza Fürthbe, és alapította meg az Optische-Industrie-Anstalt Philipp M. Winter nevű kézműves optikai céget. A vállalat azóta is a vállalkozás keretében működik, napjainkban már a harmadik generáció irányítja, és az „évszázad márkái” díjjal is elismerték a munkásságát.

Az USA-ból visszatérő Rainer Winter, aki a napszemüveg ágazatért lett felelős, 1960-ban csatlakozott a céghez. Az Államokban tanulta meg, hogy egy jó terméknek stabil márka, és jó menedzselés szükségeltetik. Az Uvex márkanév kitalálása az ő érdeme, amelyet az UV védelemmel a vásárlók hamar összekötöttek, és rövid időn belül nem csak a napszemüvegekre, hanem a cég egyéb termékeire is elkezdték alkalmazni.

Az Uvex mindig is magas minőségre törekedett a termékválasztékának fejlesztésekor, legen szó sport, szabadidő, vagy akár munkavédelmi felszerelésekről egyaránt. Kínálatában több sportág is maximálisan ki van szolgálva, köztük a kerékpározás, lovaglás és a síelés is. A termékek a cég fennállása óta Németországban készülnek, és 2003-ban a közepes méretű vállalkozások közt elnyerte a „Legjobb munkáltató” díjat.

A cég nevéhez fűződik a mindössze 18 g súlyú, Super G elnevezésű, a létező legkönnyebb védőszemüveg.

Az Uvex leányvállalatai az Alpina és a Filtral. Míg az Uvex világszerte jelen van, addig az Alpina sportfelszerelései kimondottan az európai piacra koncentrál. A Filtral márkanév alatt dioptriás és utcai napszemüvegeket kínálnak a kerékpározás szerelmeseinek.

Az Uvex termékei természetesen a Berguson kínálatában is megtalálhatók. Böngésszen bátran a webáruházunkban, vagy keresse fel az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket, az Uvex modelljei garantáltan nem fognak csalódást okozni.

 

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Szín
Sisak fejkörméret
55 - 58
Termék státusza