Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

VDO

9termék19
Hűségponttal is
megvásárolható
VDO M-Series 'Power' rúdmágnes
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron (nem beszerezhető)
Raktáron
2 090 Ft 
Online ár: 1 881 Ft
Hűségponttal is
megvásárolható
VDO M30 Eco Light lámpa szett
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Rendelésre 4-6 nap
Rendelhető
13 990 Ft 
Online ár: 12 591 Ft
9termék19

VDO

A Cycle Parts független cég, amely a VDO kerékpár computereket gyártja, 1999-ben alakult, amikor a gyártási és fejlesztési jogokat átvette az anyacégtől. A vállalat székhelye Frankfurttól 100 km-re, Landauban található.

A VDO kínálatában vezetékes és vezeték nélküli kivitelben pulzus- és magasságmérővel kombinált modellek, illetve többféle alapfunkciós kerékpár sebességmérők egyaránt találhatók. A cég 5 év garanciát vállal a márka minden egyes termékére.

2000-ben forgalmazói hálózat átformálásának köszönhetően a VDO kilométerórák napjainkra már 50 országban elérhetőek.

Sok más céghez hasonlóan Cycle Parts is több kerékpáros csapatot, illetve élversenyzőt támogatat. Ilyen pédául a Merida Multivan Team, amely olimpiai arany és ezüst, valamint világbajnoki győzelmeivel a világ legsikeresebb csapatának számít. Két legismertebb versenyzőjük, Gunn Rita Dahle és Jose Hermida. A másik támogatott csapat a Team Fiat Rotwild, akiknek 11 versenyzőjük van DH, FR Marathon, 4X, és XC szakágban, komoly sikereket érve el mindegyikben. Szintén ide tartozik a Jhonny-Triathlon Team is, amely a legjobb olasz triatlon csapatnak számít, a legismertebb versenyzőik Sebastian Pedraza; valamit a világ legjobb triatlonistái közé tartozó Edith Niederfriniger.

A Berguson webáruházában, illetve Óbudán, a Vihar utcában található szaküzletünkben a VDO termékeinek széles választéka szintén megtalálható. Böngésszen a weben, vagy személyesen a kollégáink segítő közreműködésével, a cég termékeiben garantáltan nem fog csalódni.

 

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Helyzet
Energiaforrás
Rögzítés módja
Termék státusza