Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

VDO

13termék113
13termék113

VDO

A Cycle Parts független cég, amely a VDO kerékpár computereket gyártja, 1999-ben alakult, amikor a gyártási és fejlesztési jogokat átvette az anyacégtől. A vállalat székhelye Frankfurttól 100 km-re, Landauban található.

A VDO kínálatában vezetékes és vezeték nélküli kivitelben pulzus- és magasságmérővel kombinált modellek, illetve többféle alapfunkciós kerékpár sebességmérők egyaránt találhatók. A cég 5 év garanciát vállal a márka minden egyes termékére.

2000-ben forgalmazói hálózat átformálásának köszönhetően a VDO kilométerórák napjainkra már 50 országban elérhetőek.

Sok más céghez hasonlóan Cycle Parts is több kerékpáros csapatot, illetve élversenyzőt támogatat. Ilyen pédául a Merida Multivan Team, amely olimpiai arany és ezüst, valamint világbajnoki győzelmeivel a világ legsikeresebb csapatának számít. Két legismertebb versenyzőjük, Gunn Rita Dahle és Jose Hermida. A másik támogatott csapat a Team Fiat Rotwild, akiknek 11 versenyzőjük van DH, FR Marathon, 4X, és XC szakágban, komoly sikereket érve el mindegyikben. Szintén ide tartozik a Jhonny-Triathlon Team is, amely a legjobb olasz triatlon csapatnak számít, a legismertebb versenyzőik Sebastian Pedraza; valamit a világ legjobb triatlonistái közé tartozó Edith Niederfriniger.

A Berguson webáruházában, illetve Óbudán, a Vihar utcában található szaküzletünkben a VDO termékeinek széles választéka szintén megtalálható. Böngésszen a weben, vagy személyesen a kollégáink segítő közreműködésével, a cég termékeiben garantáltan nem fog csalódni.

 

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
2 090 Ft - 13 990 Ft
Alkategória
Gyártó