Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

VEE TIRE CO.

25termék125
25termék125

VeeTire Co.

A thaiföldi VeeTire Co. a közelmúltban amerikai leányvállalatot alapított magas színvonalú kerékpárköpenyek tervezése és gyártása céljából. A motor- és kerékpáriparban megszerzett négy évtizedes technikai tapasztalatára építve, öt modern gyáregység és 3000 fős munkaerő áll a VeeTire rendelkezésére ahhoz, hogy a kerékpársport szinte egész területét lefedve magas színvonalú gumiköpenyeket kínáljon a bringások legnagyobb elismerésétől övezve.

Az új Vee Tire termékek Magyarországon 2018 óta vannak jelen a hagyományos Vee Rubber motorkerékpár és kerékpár köpenyek mellett, rendkívül kedvező ár/értek arány garantálásával. Emellett a rétegigények kielégítését is vállalja, így például a fatbike és az extrém kerékpárok szerelmeseit is kiváló gumiköpenyek várják az üzletek kínálatában. Természetesen széles választékkal erőteljesen jelen vannak az általános MTB, városi, trekking és országúti vonalon is, a bringások legkülönfélébb igényeit különféle technológiákkal és gumikeverékekkel elégítik ki.

A VeeTire tavaly jelentős fejlődésen ment keresztül, amint az az Eurobike kiállításon is látványosan nyilvánvalóvá vált. A választék szélesedésével párhuzamosan egyre több kerékpárszegmens számára kínál a magas színvonalú, akár különleges igényt is egyaránt kielégítő köpenyverziót. Az általuk alkalmazott technológia hosszú évek gyártási tapasztalatán alapszik, a kínálatban számos fejlett szilikátalapú gumikeverék szerepel, így például az extra lágy is. A legtöbb modell esetében a szövetszerkezet finom, többrétegű, a perem pedig a hajtogatós Aramid típus.

A fatbike felhasználáshoz tervezett modellek is finom 120 Tpi szövetet tartalmaznak, ezáltal alacsonyabb tömeget, fokozott tapadást és kényelmet kínálva, szemben a konkurens gyártók egyszerűbb technológiát és alapanyagokat felhasználó „duci köpenyeivel”. Míg az extrém MTB stílushoz kínált külsők hatékony oldalfal-erősítéssel rendelkeznek, addig a felhasználók számára mindennapos közlekedéshez tervezettek választhatóan többféle defektmentesítő technológiát képesek biztosítani. 2017-re a cég már a általános MTB, a gravity MTB, a fatbike, 27,5+ MTB, cyclocross, országúti, általános közlekedés, E-bike és BMX területeit egyaránt képessé vált lefedni.

Magyarországon legnépszerűbbnek számító, általános közlekedésre tervezett VeeTire külsők mellett az Easy Street és a Zilent modellek is bizonyítanak a bringások számára. Mindkettő fejlett, speciálisan a felhasználásra optimalizált gumikeveréket alkalmaz, választhatóan 1,5-5 mm-es kaucsukvédelemmel és „Snake Bite” felütés elleni oldalfalvédelemmel rendelkeznek. Többféle keréktípushoz és -méretben készülnek, a városi kerékpározás során felmerülő veszélyek ellen fel vannak vértezve.

A Vee Tire széles termékválasztékkal rendelkező cég, így természetesen egyaránt megtalálhatóak a Berguson kínálatában is a webáruházunkban, és az óbudai Vihar utcában működő szaküzletünkben, ahol szakértő munkatársaink állnak a rendelkezésére, bármilyen kérdése is merülne fel a válogatás és a felhasználási területhez leginkább megfelelő termék kiválasztása közben.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Kerékméret
Gumi szélessége (mm)
32 - 62
Peremkivitel
Reflektív oldalfal
Defektvédelmes
Belső nélkül használható
Szelephossz
Szeleptípus
Termék státusza