Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Winora

4termék14
4termék14

A Winora elődjét egy német kerékpárversenyző, Engelbert Wiener alapította 1914-ben. Először egyedi kerékpárokat építettek, majd schweinfurti székhellyel a gyártás mellett forgalmazói tevékenységet is elláttak. A háború utáni konszolidációt követően már évi több mint 5000 bringa gyártására voltak képesek, 1963-ban pedig Schweinfurtban megkezdődött az első futószalag-rendszerű kerékpárgyár építése.

A Winora folyamatosan növekszik, 1997-ben pedig betagozódott a Derby Cycle Corporation-ba, de még mindig az alapító család, Engelbert Wiener ükonokája, Susanne Puello vezetésével. 2002-ben a tulajdonosi szerkezet újra átalakul, a Winora csatlakozik a holland Accel Group-hoz, és a magyarországi gyáregység is ezzel egy időben születik meg nagyjából. Az Accel Group magyarországi üzemében a Haibike kerékpárok mellett fényezik és szerelik össze a Winora egyes modelljeit, már több mint 10 esztendeje.

A Winora paletta az utóbbi tíz évben egyértelműen letisztult: a már említett „hétköznapi” kerékpárok vonalán erős, és persze élen járnak az elektromos rásegítésű terülteken is. A city és trekking kerékpárjaik kompakt összképet sugároznak, beszállítóiktól színre fújt alkatrészek érkeznek, és a saját kiegészítő márka, az XLC termékeivel is gyakran találkozunk.

Már a legkedvezőbb árú trekking kerékpárok is felettébb igényes darabok, amelyeket hamisítatlanul egyéni stílus jellemez. Elegánsabb női city-pedelec bringát pedig nem is lehetne elképzelni, mint a CB2 fehér változatát, az alig észrevehető Bosch elemekkel. Azonban aki már feltűnőbb városi cirkálóra vágyik, az is talál kedvére valót, női, illetve férfi változatban egyaránt.

A Winora megfelelő ár-érték arányú, és megbízható, csúcskategóriás minőségű termékei a Berguson kínálatában is megtalálhatók. Böngéssz webáruházunkban, vagy keresd fel az óbudai Vihar utcában található szaküzletünket, garantáltan tökéletes termék megelégedett tulajdonosa leszel, amelynek használatával élmény lesz a szenvedélyednek hódolni a kedvenc kétkerekűd nyergében.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
217 990 Ft - 839 990 Ft
Alkategória
Vázméret
Motor működési elve
Gyártó
Ajánlott testmagasság
171 - 179
Szín
Váz kialakítása
Kerékméret
Váz anyaga
Váltórendszer
Agydinamó
Motor elhelyezkedése
Motor gyártója
Fék típusa