Wowow

Nincs ilyen termék
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A P&A Products egy belga gyártó, 2004-ben alakult, és fényvisszaverő termékek gyártására szakosodott. A Wowow márkanév alatt működő kiskereskedelmi koncepció egész Európában képviseli a céget.

Saját termékeik fejlesztésének, sokéves tapasztalatuknak és a kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően garantálják, hogy a termékeik az európai szabványoknak megfelelően készülnek.

Amikor a felhasználó a kerékpárja nyergébe pattanva elindul a munkahelyére vagy az iskolába, esetleg edzésre, a Wowow ruháiba öltözve biztos lehet abban, hogy az utazás alatt végig komfortosan fogja érezni magát. A kerékpáros biztonsága érdekében a cég garantálja, hogy esős időben, vagy sötétben a Wowow termékei mximális láthatóságot biztosítanak.

A termékeket személyre is szabhatóak: amennyiben saját logót, vagy jelmondatot szeretne a Wowow termékén, esetleg a klubjának, iskolájának logóját szeretné elhelyezni rajta, a cég ebben is partner.

Kisebb, vagy nagyobb mennyiségről, speciális igényekről, vagy akár egyedi gyártású termékekről legyen is szó, mindezt a legmagasabb szintű minőséggel és versenyképes áron képes a cég biztosítani.

A Wowow széles termékválasztéka megtalálható a Berguson webáruházában és az óbudai Vihar utcai szaküzletünkben is. Amennyiben megbízható, magas tudású, professzionális terméket keresel, a Wowow egész biztosan elnyeri tetszésedet és kivívja elismerésed.