Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Kisokos

MERIDA KERÉKPÁROK, HOGY AZ ÉLVONALBAN ÉREZD MAGAD BRINGÁZÁS KÖZBEN

Berguson
Berguson
2022.08.01 08:03
MERIDA KERÉKPÁROK, HOGY AZ ÉLVONALBAN ÉREZD MAGAD BRINGÁZÁS KÖZBEN

A Meridát a Berguson támogatásával minden kerékpárosnak bátran ajánljuk. A Merida , mely mára világszerte a minőségi kerékpárt gyártó cégek élvonalába tartozik, népszerűségét 30 éves tapasztalata mellett a folyamatos fejlesztéseknek köszönheti, valamint annak, hogy a kerékpáros sport támogatójaként számos kerékpáros eseményen, versenyeken is képviselteti magát.

A Merida kerékpárokat és kerékpáros ruházatot,  a Berguson támogatásával minden bringásnak bátran ajánljuk.

A Merida általa gyártott kerékpárok – noha Tajvan második legnagyobb kerékpárgyártójának számítanak –, a sorozatgyártás ellenére sem váltak tömegtermékké. Kerékpárjaik és a vásárlóik egyaránt egyedinek számítanak.

Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően folyamatosan nő a MERIDA legmagasabb szintű technológiáinak széles skálája. A HFS technológia alkalmazása erre kitűnő példa, melyet az alumíniumcsövek gyártásához használnak. A különleges vázformák kialakítása a HFS (Hydroforming System) technológia révén könnyen megoldható, a Merida kerékpárok a nyersanyag forró olajjal és nagy nyomással történő megmunkálásának köszönhetően emelkednek ki a hagyományos alumínium kerékpárok közül.

Mindezekkel párhuzamosan a forradalmian új technológiák alkalmazása, a kerékpárok egyedi megjelenése mellett, lehetővé válik számukra, hogy a kifinomult karbon technológia felhasználásának segítségével erős, megbízható, mégis igazán könnyű kerékpárokat gyártsanak.

A tajvani Ike Tseng a Merida tulajdonosa, aki egy amerikai utazása során szembesült azzal, hogy az USA-ban található kerékpár szervizekben a tajvani kerékpárokkal azok gyenge minősége miatt nem szívesen foglakoznak. Ekkor döntötte el Tseng, hogy kimagasló minőségű tajvani kerékpárok gyártásával fog leszámolni ezzel a negatív előítélettel, ami a Meridával sikerült is.

A Merida székhelye Tajvanon található, de – szem előtt tartva a magas és precíz német minőségi és technológiai követelményeket – a fejlesztések és a tesztelések Németországban történnek.

Legyen szó akár hobbi, városi, túra, vagy verseny kerékpározásról, napjainkra a Merida mindezzel elérte, hogy a kerékpáros világ meghatározó szereplőjévé váljon. Kerékpárjaik megbízható, magas minőséget képviselnek, melyek a nemzetközi bringás társadalom megelégedettségét mára egyöntetűen kivívták.

Noha igen széles választékot kínálnak minden kerékpár kategóriában, de ezek közül is a legjobbak a MTB és a cross trekking kerékpárok gyártásának területén. A gyermekkerékpárok között is érdemes szétnézniük azoknak, akik a gyermekük számára megbízható, az első kerékpározás élményét pozitívan meghatározó biciklit keresnek. Mára a Merida az e-kerékpárok piacán világviszonylatban is meghatározó szereplővé lépett elő, ezért érdemes a céget, mint szóba jöhető jelöltet figyelembe venniük mindazoknak, akik elektromos kerékpár vásárlását fontolgatják.

Szintén kiemelt minőséget képviselnek a kerékpáros ruházat terén is, termékeiket előszeretettel és megelégedettséggel viseli minden bringás a hobbi kerékpárosoktól kezdve a versenyzőkig bezáróan.

A Merida márka kedvelői hazai viszonylatban is igen széles kínálatot találnak, így a kerékpáros webáruházunkban, és üzletünkben egyaránt.

Mint minden nagyobb márka, természetesen a Merida is kiemelt hangsúlyt fordít, hogy a hölgyek is, szuper minőségi kerékpárokontekerhessenek.

Női kerékpárok az összes márkakínálatban itt érhetők el.