Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Kryptonite

15termék115
Hűségponttal is
megvásárolható
Kryptonite Gripper számzáras lakat
Ajánlataink:
Online ár
Elérhetőség:
Utolsó raktáron (nem beszerezhető)
Raktáron
7 990 Ft 
Online ár: 7 191 Ft
15termék115

A Kryptonite egy vezető márkája a kerékpáros biztonsági termékeknek, különösen a záraknak és lakatoknak. A Kryptonite lakatokat és zárakat kiváló minőségű anyagokból készítik, és a legújabb technológiákat alkalmazzák a biztonság és a megbízhatóság érdekében.

A Kryptonite termékpalettáján számos típusú lakat található, beleértve a láncos lakatokat, U-lakatokat, kábellakatokat és hordozható zárakat is. Ezek a lakatok kiválóan alkalmasak a kerékpárok és más értékek biztonságos rögzítésére, és széles választékban érhetők el, hogy minden kerékpáros megtalálja a számára megfelelőt.

A Kryptonite folyamatosan fejleszti termékeit annak érdekében, hogy lépést tartsanak a bűnözők által alkalmazott módszerekkel és a biztonságtechnikai fejlesztésekkel. Ez lehetővé teszi számukra, hogy olyan lakatokat és zárakat kínáljanak, amelyek a legmagasabb szintű védelmet nyújtják a kerékpárok számára.

Akik Kryptonite lakatokat és zárakat választanak, azok olyan márkát választanak, amelyet a minőség, a biztonság és a megbízhatóság jellemzi, így biztosak lehetnek abban, hogy kerékpárjukat hatékonyan védi majd az illetéktelen használat és lopás ellen.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Helyzet
Energiaforrás
Rögzítés módja
Szín
Zár típusa
Termék státusza