Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Maxxis

7termék17
7termék17

Maxxis

 

A Maxxis egy elismert és népszerű kerékpárgumi márkája, amely számos típusú kerékpárhoz kínál kiváló minőségű abroncsokat. A Maxxis abroncsok széles választékát kínálja, beleértve az országúti, hegyi, városi, gravel és downhill kerékpárokhoz tervezett modelleket is.

A Maxxis abroncsok kiváló tapadást, tartósságot és teljesítményt kínálnak mindenféle terepen és körülmények között. Az általuk kínált abroncsok különböző futómintázatokkal, gumikeverékekkel és méretekkel rendelkeznek, így minden kerékpáros megtalálhatja a számára legmegfelelőbb abroncsot az adott tevékenységhez és terephez.

A Maxxis folyamatosan fejleszti abroncsait annak érdekében, hogy lépést tartsanak a kerékpáros iparág legújabb fejlesztéseivel és igényeivel. Ez lehetővé teszi számukra, hogy olyan abroncsokat kínáljanak, amelyek maximális tapadást, ellenállást és kényelmet biztosítanak a kerékpárosok számára.

Akik Maxxis abroncsokat választanak, azok olyan márkát választanak, amelyet a minőség, a megbízhatóság és a teljesítmény jellemzi, így biztosak lehetnek abban, hogy kerékpárjukhoz a legjobb abroncsokat választják.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Kerékméret
Gumi szélessége (mm)
38 - 55
Peremkivitel
Reflektív oldalfal
Defektvédelmes
Belső nélkül használható
Termék státusza