Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Szélkabátok

43termék143
43termék143

KERÉKPÁROS SZÉLKABÁT ÉS SZÉLMELLÉNY

A kerékpáros szélmellény vagy széldzseki a meleg és átmeneti évszakok jellegzetes kerékpáros viselete, amely mindig kéznél kell, hogy legyen. A legfontosabb elvárások vele szemben, hogy villámgyorsan fel és le tudd venni, könnyen tudd tárolni és minimális legyen a súlya. Éppen ezért a biciklis szélkabátok hihetetlenül könnyű technikai anyagból készülnek, amelyet egészen kicsire lehet hajtani (gyakran inkább gyűrni) és zsebre dugni. 

A windstopper membránnal ellátott széldzsekik meggátolják, megtörik a szelet, ugyanakkor — mivel tested a mozgás hatására hőt termel — engedik lélegezni a bőröd. Megfelelően lélegző kerékpáros aláöltözettel és biciklis mezzel kombinálva magas komfortfokozatot biztosít hűvös szélben is. Ujjainál (hónaljban) és alul általában gumírozott: nem engedi be a szelet a kényesebb helyeken sem.

Egyes széldzsekik, szélmellények enyhén vízállóak vagy víztaszítóak (vízlepergetőek) is, ez azonban nem legfőbb erényük — ha teljes védelemre vágysz az eső ellen, válassz biciklis esőkabátot vagy esőponcsót!

Ahogy minden biciklis felsőruházaton, úgy a széldzsekiken is találhatsz fényvisszaverő rátéteket, illetve sok modell alapvetően élénk, neon (foszforeszkáló) színben kerül piacra.

Kínálatunkban az összes “nagy” márka mellényeit és kabátjait megtalálod, így az Endura, Northwave, Merida, Vaude legjobb modelljei mind megtalálhatóak nálunk!

Viharos és hideg szélben, mindenképp gondoskodj arcod, nyakad, kezeid és lábaid extra védelméről is, húzz sisak alá való maszkot vagy csősálat, megfelelő biciklis kesztyűt, esőnadrágot és biciklis kamáslit is!

Szűrés
Ár
 (Ft)
14 590 Ft - 68 890 Ft
Gyártó
Évjárat
Méret
Szín
Termék státusza