Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Poncsók

13termék113
13termék113

KERÉKPÁROS PONCSÓK

A kerékpáros poncsók elsődleges funkciója az esőtől való védelem és a láthatóság. És itt nagyjából véget is ért a kerékpáros esőkabátokkal való azonosságaik sora — tovább olvasva megtudhatod azt is, hogy miben térnek el egymástól (spoiler: ebből több lesz). 

Az esőponcsó a hagyományos esőkabátoknál bővebb, lazább szabású, nem testhezálló, elfér alatta a hátizsákod, ezért nem kell annak tartalmát sem féltened az elázástól. A kerékpáros poncsók is szabad mozgást engednek, nem korlátoznak, nem kényelmetlenek.

Extra védelmet biztosít: bővebb szabásuknak és hosszabb hátrészüknek köszönhetően a teljes hátat is védik a felcsapódó esőtől és sártól, egyes termékek a kormányt és a kezedet is óvják.

A poncsó igazán könnyen felvehető: egy hirtelen érkező zápor esetén nem szükséges megállnod és újratervezned a ruhád és a táskád sorrendjét, nem kell a táskádból a legfontosabb dolgokat sem biztonságba helyezned, hanem akár menet közben is egyszerűen belebújhatsz.

Fazonjuk bő (nem simulnak a testre, mint az esőkabátok), ezért ezek az alulról teljesen nyitott esőkabát-változatok jól szellőznek. Ha pedig valami jól szellőzik, nincs szükség extrán lélegző anyagra és párakivezetésre. A poncsók többsége poliuretán bevonatos poliamidből készül, s pluszban is impregnálhatóak, remekül ellenállnak a szélnek és esőnek egyaránt. Varrásuk hegesztett, így nem kell attól tartanunk, hogy a varrás mentén beázik az esőkabátunk. 

Áruk egy fokkal “barátságosabb”, mint a klasszikus biciklis esőkabátoké: ha szereted ezt a fazont, nem fog csalódást okozni, ha pedi megszereted, később már nem is fogsz tudni “rendes” esőkabátban bringázni. Válogass a nagy márkák legjobb poncsói közül: Northwave, Vaude, Endura és Merida is akad a kínálatunkban!

Esős időben gondoskodj cipőd vízhatlanságáról (például egy vízálló kamáslival), nadrágod szárazságáról (bringás esőnadrággal) és kezeid védelméről (biciklis kesztyűvel).

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
16 390 Ft - 26 690 Ft
Alkategória
Gyártó
Méret
Szín
Szezonalitás