Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Rövid ujjú mezek

 

RÖVID UJJÚ KERÉKPÁROS MEZEK

Megismerted már a kerékpáros mezek általános jellemzőit és típusait? Ha még nem tudod pontosan tudod, hogy milyen mezre van szükséged, engedd meg, hogy segítsünk: egy jó minőségű rövid ujjúra egészen biztosan… És később legalább egy hosszú ujjúra is, és vagy egy thermora vagy pedig egy jó bringás kabátra… 

A hobbi kerékpárosok az éves megtett kilométerek jelentős részét tavasztól őszig gyűjtik be, ebben az időszakban pedig a legoptimálisabb viselet egy rövid ujjú mez és alatta egy ujjatlan vagy rövid ujjú aláöltözet. Ha a spinning a szerelmed, akkor is jó helyen jársz, hiszen a beltéri tekeréshez is jól jön, ha a hőszabályozásban segítenek a cipzárok, ha a zsebedben lapulhat egy energiakocka vagy zselé, az öltözőszekrényed kártyája vagy egy pakk zsepi.

Profi bringásoknak kevés új információval szolgálhatunk, de laikusként sem árt, ha tudod, hogy a kifejezetten versenyzésre szánt, prémium kategóriás mezek és a “normál” használatra szánt mezek között a legnagyobb eltérés az alapanyag-használatban rejlik: előbbiek számára maximális áramvonalasság és a lehető leggyorsabb száradás elérése a cél, a lehető legkisebb önsúlyú anyagból megvalósítva. A gyártók izgalmas kihívást látnak a versenyzői szerelésekben, egyre különlegesebb megoldásokat kínálva (nem hétköznapi áron).

Válassz Endura, Vaude, Kellys és KTM modelljeink közül, vagy viselj akár Nortwave kerékpáros mezt — kínálatunkban biztosan megtalálod a stílusodhoz leginkább illeszkedő ruhadarabot: egyszínű vagy mintás, kerek nyakú (cipzár nélküli), negyed, fél és teljes hosszban nyitható darabok közül válogathatsz. A legtöbb modellt hátul zsebekkel látják el a gyártók, de a túrázáshoz vagy a közlekedéshez (amikor mindig van nálad táska is) választhatsz az egyszerűbb, zseb nélküli, lezserebb szabású technikai felsők közül is. 

Ha hűvös időben is gyakran pattansz nyeregbe, válassz hosszú ujjú mezt, ha pedig a tél sem jelent számodra megálljt, nézd meg a thermo mezek választékát és a biciklis kabátokat, a hosszú ujjú kesztyűket és a kamáslikat is!

 

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
4 890 Ft - 226 390 Ft
Alkategória
Gyártó
Méret
Szín
Női specifikus
Szezonalitás
Szabás
Ujj hossza