Thermo mezek

Drága Kerékpáros Barátunk!

A Berguson kerékpárüzlet és szerviz betegség miatt zárva.

Az elmúlt hetekben a megbetegedések okozta folyamatosan csökkenő létszám mellett az utolsó pillanatig küzdöttünk, hogy ne kelljen bezárni, de mára a munkatársak 80%-át elérte a betegség.

A nyitás tervezett ideje 2021. március 11. csütörtök.

Mindezek mellett azt javasoljuk, hogy vásárlásodhoz inkább az online csatornánkat válaszd, amennyiben tisztában vagy az elképzeléseddel. 

Ha tanácsra, segítségre van szükséged a döntéshez, hívj bennünnket telefonon, ahol segítünk, de lehet, hogy kicsit többet kell majd várnod.

A weben megrendelt tételeket futárszolgálattal kiszállítjuk.
Köszönjük a megértésed: Bergusonék

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Thermo mez:


A tántoríthatatlan kerékpárosoknak télen is egyre könnyebb dolga van, mert a mínuszokba fordult hőmérséklet sem jegeli le a biciklizést, ha valaki megfelelő thermo mezt visel. A thermo mezek egyre kifinomultabb technikai anyagokból készülnek a minél jobb komfortérzet biztosításáért.


A sűrű szövésű thermo anyagok rugalmasak és jó nedvességelvezetők, a rajtuk lévő cipzár általában végigfut a mez elején. Ez azért praktikus, mert egy gyors mozdulattal kicipzározhatjuk a mezt pl. hegymenetben.


Ha igazán jó thermo mezünk és kabátunk van, hosszú ideig fog minket szolgálni, és nem lesz szükség arra, hogy több réteg ruhával akadályozzuk magunkat a szabad mozgásban. Fontos, hogy amennyiben jó minőségű kabáttal rendelkezünk, akkor a thermo mez is legyen légáteresztő. A pamut ruházat nem kerékpározáshoz való.


A kellő illeszkedés eléréséért szilikon csúszásgátlókkal látják el a thermo mezt, amely hátul zsebbel rendelkezik. A biciklis thermo mezt változékony időjárási körülmények között használjuk, ezért fényvisszaverő elemekkel ellátott modellt szükséges viselnünk. A láthatóság mindig nagyon fontos, de télen még inkább tennünk kell azért, hogy észrevegyenek kerékpározás közben.