Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Thermo mezek

2termék12
2termék12

Thermo mez:


A tántoríthatatlan kerékpárosoknak télen is egyre könnyebb dolga van, mert a mínuszokba fordult hőmérséklet sem jegeli le a biciklizést, ha valaki megfelelő thermo mezt visel. A thermo mezek egyre kifinomultabb technikai anyagokból készülnek a minél jobb komfortérzet biztosításáért.


A sűrű szövésű thermo anyagok rugalmasak és jó nedvességelvezetők, a rajtuk lévő cipzár általában végigfut a mez elején. Ez azért praktikus, mert egy gyors mozdulattal kicipzározhatjuk a mezt pl. hegymenetben.


Ha igazán jó thermo mezünk és kabátunk van, hosszú ideig fog minket szolgálni, és nem lesz szükség arra, hogy több réteg ruhával akadályozzuk magunkat a szabad mozgásban. Fontos, hogy amennyiben jó minőségű kabáttal rendelkezünk, akkor a thermo mez is legyen légáteresztő. A pamut ruházat nem kerékpározáshoz való.


A kellő illeszkedés eléréséért szilikon csúszásgátlókkal látják el a thermo mezt, amely hátul zsebbel rendelkezik. A biciklis thermo mezt változékony időjárási körülmények között használjuk, ezért fényvisszaverő elemekkel ellátott modellt szükséges viselnünk. A láthatóság mindig nagyon fontos, de télen még inkább tennünk kell azért, hogy észrevegyenek kerékpározás közben.

Szűrés
Ár
 (Ft)
27 690 Ft - 44 490 Ft
Gyártó
Évjárat
Méret
Szín
K
Termék státusza