Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Kellys

 

A Kellys kerékpár története

 

Kellys története 1991-ben Szlovákiában kezdődött a Piestany tó mellett. Egy testvérpár, Peter és Braňo Divinec, nagyon sok időt töltött a szlovák hegyekben kerékpározva, tele voltak energiával és szenvedéllyel a kerékpárok iránt, és úgy döntöttek, ezt az érzést a többi emberrel is megosztják, és létrehoznak egy saját kerékpáros céget.

A vállalkozásuk egy szerény kerékpárkölcsönzővel indult, mindössze 10 db kerékpárral, amiket nyár végén értékesítve, felismerték a piaci rést, és látták, mennyire nincs egyensúlyban a kereslet és kínálat, ekkor határozták el, hogy komolyabban foglalkoznak a kerékpárokkal.

A Kellys meghatározó évszámai: 

 • 1991-ben megalapították a Mamma Sro.-t, majd megkezdődött az olcsóbb Kellys kerékpárok, illetve azok őseinek importja a távol-keletről (Alpina, Admiral, Lincoln).
 • 1994-ben a Mamma Sro. levédette a Kellys márkanevet, és megépült a kerékpárok szerelőcsarnoka.A befektetett energia, a küldetés érzése, és a kemény munkaórák meghozták a sikert, és a vállalat gyors fejlődését: a kezdetektől mindössze két évre volt szükségük ahhoz, hogy cégük elérje a 30ezer darabos forgalmat.Ez a fejlődés tette lehetővé a Divinec testvérek további ambiciózus projektjeinek megvalósítását.
 • A következő években a szlovákiai összeszerelő üzemet megalapozták, és a Kellys márka külföldön (a lengyel és cseh piacokon) is elismertté vált.
 • 2000-ben valóra vált Peter és Brano legnagyobb álma: a Kellys kutatási és fejlesztési részlege által létrehozott első kerékpár létrejött. A testvérek a kezdet kezdetétől úgy gondolták, hogy a kerékpár tervezése és gyártása nem csupán az alkatrészek összekapcsolását jelenti, véleményük szerint ez jóval több annál: minden kerékpárnak küldetése van.Ebben az évben 25-féle saját tervezésű Kellys kerékpár került piacra, összesen 6000 db-ot sikerült értékesíteni, 100000 alsókategóriás kerékpár mellett.
 • 2001-re 10.000 db-ra nőtt az eladott Kellys kerékpárok száma, 2002-re ez a szám már elérte a 16.000-et.
 • 2003-ban megjelentek a Kellys kerékpárok mind a lengyel, mind a magyar illetve cseh piacokon is, ezzel az eladott kerékpárok száma 2004-ben 40.000 db-ra nőtt, a legsikeresebb évben pedig, 2009-ben 88.000 db talált gazdára.
 • 2010-ben a cég neve Mamma Sro.-ról Kellys Bicycles-re változott.
 • 2011-re sikerült a Kellysnek az igényes német piacot is meghódítani a Kellys MTB kerékpárok műszaki tartalmának fejlesztésével.

Kellys történelme azt mutatja, hogy ahhoz, hogy valódi kerékpáros céget hozzunk létre, a kerékpárok iránt becsületes és elkötelezett szenvedélyre van szükség.

Ez az egyetlen módja annak, hogy a legjobb kerékpárokat hozzuk létre, amelyek megfelelnek a valódi kerékpárosok igényeinek, tökéletesen teljesítve a küldetést, amelyre a kerékpárok hivatottak.

A Kellys hisz abban, hogy minden Kellys kerékpárnak megvan a saját küldetése, és abban is, hogy a világszerte eladott kerékpárok milliói bizonyítékul szolgálnak arra, hogy az ügyfelek is hisznek a Kellysben.

A napjainkban már több mint 150 modellt kínáló Kellys világszerte 35 országba exportál kerékpárokat, mindenütt nagy népszerűségnek örvendve.

A Kellys széles kínálatában megtalálhatóak a

 • MTB
 • cross trekking
 • trekking
 • országúti
 • fitness
 • city
 • dirt
 • junior kerékpárok is. 

Kerékpárjaira a Kellys a kötelező 1 éven túl regisztrációval újabb 4 éves vázgaranciát biztosít.

Bár a Kellysről kiváló minőségű kerékpárok jutnak az emberek eszébe, a cég kerékpárok mellett a kerékpáros ruházat és egyéb kiegészítők fejlesztésére is nagy figyelmet fordít. Sárvédőtől a csomagtartóig, csengőtől a nyeregig mindennel felszerelhetjük kerékpárunkat, mindezt hatalmas választékból válogatva.

A kerékpárosok nagyon szeretik a jó ár- értékarányú ruházata és védőfelszerelései miatt, melyek minden stílushoz megtalálhatóak, túrázástól egészen a versenyzésig. A kedvező árat annak is köszönhetjük, hogy a termékeiket közvetlenül a gyártótól vásárolják meg a kereskedők, kihagyva a költségnövelő forgalmazói közvetítést.

A ruházat minősége sem marad el a kerékpárokétól, maximális kényelmet nyújtanak minden jellegű felhasználáshoz. A mezek testhezálló, lélegző anyagból készültek, melyek elvezetik a felesleges nedvességet, hogy a tekerés mindvégig komfortos legyen. A Kellys kerékpáros mez hátulját zsebekkel látták el, így akár energiaszeletet, tömlőt, vagy más apróságot magunkkal vihetünk az útra, a betéttel ellátott elasztikus nadrág pedig a megfelelő kényelemről gondoskodik.

Ha Te is a Kellys márka termékeit választanád, akkor Kellys márka webáruházunkban teljes kínálatot találsz.

kellys.jpg

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Vázméret
Motor működési elve
Ajánlott testmagasság
80 - 200
Szín
Váz kialakítása
Kerékméret
Váz anyaga
Váltórendszer
Agydinamó
Motor elhelyezkedése
Motor gyártója
Akkumulátor kapacitása (Wh)
400 - 825
Fék típusa
Termék státusza