JOGI NYILATKOZAT

BERGUSON KFT. (ÜZEMELTETŐ ÉS TULAJDONOS)

A www.berguson.hu weboldalon található tartalmak az itt olvasható jogi nyilatkozat, szerzői jog védelem és adatvédelmi szabályzat hatálya alá tartoznak.

A www.berguson.hu oldal böngészésével Ön elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket, illetve szabályokat.

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS:

A www.berguson.hu weboldal kizárólagos tulajdonosa Berguson Kft. – mindent elkövet annak érdekében, hogy a honlapon elérhető minden tartalom a pontos és naprakész információkat tükrözze és megfeleljen a valóságnak. Ennek ellenére nem vállal felelősséget a megjelenő információkért, azok helyességéért, illetve azok teljességért. Emellett fenntartja a jogot, hogy bármikor értesítés nélkül részben vagy egészben módosítsa, vagy ideiglenesen, vagy véglegesen törölje a honlapon található egyes tartalmakat.

A Berguson Kft. nem garantálja azt, hogy az adott weboldal minden esetben hibátlanul elérhető. Ezzel egy időben nem vállal semmilyen felelősséget azokért a károkért (sem költségekért), melyek a honlap használatából, vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, rendszerhibából, vagy más hasonló okból következik be.

A www.berguson.hu honlapról elérhető külső, más honlapok tartalmáért, helyességéért nem vállal felelősséget. Ezen túl, az ezeken az oldalakon, illetve az Ön által más megadott adatok biztonságáért sem vállal felelősséget.

ADATVÉDELEM – SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

A Vásárlók adatait kizárólag saját szerződéseink, számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk. A Vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére, átadásra kerülnek a szállító cégeknek. A Szállító vállalatok szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Adatait írásos vagy emailben történő kérésre módosítjuk, vagy töröljük (kivételt képeznek a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény kötelez bennünket).
Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-114633/2017.

SZERZŐI JOG VÉDELME

A www.berguson.hu weboldalon egyedi tartalmak találhatóak. Ennek értelmében az oldalon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jog védelem alatt állnak. Ezek a Berguson Kft., illetve szerződött partnerei szellemi tulajdona. A weboldalon található tartalmak felhasználását kizárólag a Berguson Kft., illetve szerződött partnerei jogosultak. A szerzői jog és védjegy jogosultjai minden jogot fenntartanak. A jogosulatlan felhasználás büntető és polgárjogi következményeket von maga után.