Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Tárcsafék

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


 

A tárcsafék fékpofák fontos részei a tárcsafékrendszernek, amelyek közvetlenül érintkeznek a tárcsafék tárcsájával a fékezés során. Ezek a fékpofák felelősek a fékerő átviteléért és a kerék lefékezéséért, és fontos szerepet játszanak a kerékpár fékezési teljesítményében és irányíthatóságában.

A tárcsafék fékpofák fő jellemzői:

  1. Anyag és kialakítás: A tárcsafék fékpofák általában különböző anyagokból készülhetnek, például fémből, kerámiából vagy kompozitból. A fékpofák kialakítása és anyaga befolyásolja a fékezési teljesítményt, a kopásállóságot és a hőelvezetést.
  2. Fékerő és tapadás: A jó minőségű fékpofák megfelelő fékerőt és tapadást kell biztosítaniuk a tárcsafék tárcsáján, különösen nedves vagy technikás terepen.
  3. Kopásállóság: Fontos, hogy a fékpofák tartósak és kopásállóak legyenek, hogy hosszabb ideig megőrizzék a fékerőt és hatékonyságot.
  4. Csere és karbantartás: A fékpofák rendszeres ellenőrzése és karbantartása, valamint időben történő cseréje fontos a kerékpár fékezési teljesítményének és biztonságának megőrzése érdekében.

A megfelelően kiválasztott és beállított tárcsafék fékpofák nagyban hozzájárulnak a kerékpár fékezési teljesítményéhez és irányíthatóságához. Fontos, hogy a fékpofákat rendszeresen ellenőrizzük és karbantartsuk, és időben cseréljük ki őket, hogy fenntartsuk a kerékpár optimális fékezési hatékonyságát és biztonságát.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
Kompatibilis fék
Fékbetét anyaga
Termék státusza