Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Lycra hosszúnadrágok (testhezálló)

41termék141
41termék141

Lycra (testhezálló) hosszúnadrágok


A jó kerékpáros hosszúnadrág elkészítése a kerékpáros ruházatot gyártók egyik kihívása, mivel nem csupán a megfelelő illeszkedést kell biztosítania, hanem a hideg ellen való védelmet is az őszi-téli időszakban, illetve az izzadság elvezetését. Kantáros és kantár nélküli változatban is kapható.


Manapság olyan technikai thermo anyagokból készülnek a biciklis hosszúnadrágok, amelyek rugalmasak, belül bolyhosak, hogy a meleget képesek legyenek megtartani, mindemellett jó szellőzést biztosítanak – ez a legfontosabb tulajdonsága minden kerékpáros öltözetnek, mivel leizzadva nem lehet tekerni. A nadrág kantárrésze is jellemzően légáteresztő, hálós anyagból készül.


Akár a lycra rövidnadrágok esetében, a kantárral is rendelkező kerékpáros hosszúnadrágoknak jobb az illeszkedésük, ezáltal kényelmesebbek – gumis derekuk is ezért felelős. Varrás nélkül megerősített részek teszik ellenállóvá az anyagát, illetve védik a fokozott terhelésnek kitett testrészeket, pl. a térdízületet a hidegtől.


A kerékpáros nadrágok alapvető tartozéka, az osztott ülepbetét nem maradhat el a lycra nadrágból. A különböző vastagságú betétek kényelmet biztosítanak a nyeregben, szivacs- és géltöltettel készülnek, utóbbiak élettartama viszont hosszabb, formatartásuk jobb a szivacsnál.


Láthatóságunkról a hosszúnadrág fényvisszaverő elemei gondoskodnak.

Szűrés
Gyártó
Évjárat
Nem
Szín
Termék státusza