Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Lycra hosszúnadrágok (testhezálló)

26termék126
26termék126

KERÉKPÁROS NADRÁGOK — LYCRA (SZŰK FAZONÚ) HOSSZÚ BICIKLIS NADRÁGOK

15 fok alatt már igencsak fázhat a biciklis lába — főleg a térde — a kerékpáron, pláne, ha nem kellemes, napsütéses és szélcsendes időben teker… 

Hobbibringások, amatőr kerékpárversenyzők, biciklis futárok! Tudjuk, hogy ti már mindent tudtok a kerékpáros nadrágokról, így biztosan azt is tapasztaltátok már, hogy az igazán kényelmes, minden szempontból megfelelő kerékpáros nadrág valódi kincs azok számára, akik ősztől tavaszig is nyeregben ülnek. A kerékpáros kiegészítők “szentháromságát” pedig már biztosan mindenki kívülről fújja. Ha új bringás vagy, mindenképp érdemes beruháznod egy kiváló minőségű kerékpáros sisakra, egy jó stoplis (spd) cipőre és egy igazán jó nadrágra. Ősztől tavaszig ezekhez pluszban mindenképp gondolj végtagjaid és fejed védelmére: biciklis sapka (sisaksapka) és csősál, biciklis kesztyű, kamásli.

Milyen a jó téli biciklis nadrág?

Az igazán jó kerékpáros hosszúnadrág elkészítése a kerékpáros ruházatot gyártó cégek egyik kihívása, mivel a termékeknek számos célt egyidejűleg kell (ki)szolgálniuk: a megfelelő illeszkedést és komfortot, a szél, a csapadék és a hideg ellen való védelmet  és az izzadság kivezetését egyszerre kell biztosítaniuk.

A főleg thermo anyagokból készülő biciklis hosszúnadrágok, rugalmasak, belül bolyhosak (hogy a meleget képesek legyenek megtartani), mindemellett jó szellőzést biztosítanak – ez a legfontosabb tulajdonsága minden kerékpáros öltözetnek. 

Kantárral vagy nélküle?

A profik a kantárosra szavaznak, de a téli biciklis nadrágok között találsz kantár nélkülieket is. Előbbiek esetén a kantárrész jellemzően légáteresztő, speciális hálós anyagból készül. Ahogyan a lycra biciklis rövidnadrágok esetében is: a kantárral is rendelkező kerékpáros hosszúnadrágoknak jobb az illeszkedésük, ezáltal kényelmesebbek. A varrás nélkül, speciális szövési technikával készült, megerősített részek ellenállóvá teszik az anyagát, illetve védik a fokozott terhelésnek kitett testrészeket, pl. a térdízületet a hidegtől.

Mi a helyzet az ülőbetéttel?

Nem maradhat el a hosszú biciklis nadrágokból sem a minőségi betét: készülhet szivacsból vagy lehet zselés. Fő célja, hogy komfortossá tegye a hosszabb, nyeregben eltöltött időszakot. A különböző vastagságú betétek mindegyike kényelmet biztosít: van, amelyik magasabb komfortfokozatú, profi darab, így több órán át sem “üljük szét a fenekünket”, és vannak egyszerűbb, egy-két órás bringázáshoz tökéletesen megfelelő, de extrém körülményekre nem megfelelő verziók is. A géles betétekről elmondható, hogy élettartama hosszabb, formatartásuk jobb a szivacsnál.

Milyen nadrágokat találsz a Bergusonnál?

Kelly’s, BBB Quadra és Endura biciklis hosszúnadrágok közül válogathatsz üzletünkben a webshopunkban! Csak olyan ruházati cikkeket forgalmazunk, amelyekről elsőkézben tapasztalatot is szereztünk és amelyeket jó szívvel ajánlunk, amelyek a kényelem és a minőség mellett a lehető legfenntarthatóbb módon készülnek, amelyeket gyártója ellát megfelelő biztonságot biztosító fényvisszaverőkkel is.

Szűrés
Ár
 (Ft)
16 990 Ft - 87 090 Ft
Gyártó
Évjárat
Méret
Szín
Termék státusza