Szoknyák

Nincs ilyen termék
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Szoknyák

Nagy valószínűséggel a női kerékpárosok jelentős része egyetért abban, hogy a nadrágoknál is lezserebb ruhadarabban is szívesebben kerékpároznának. Erre jelentene praktikus megoldást a szoknya, viszont nagy többségük csupán tévhitek miatt inkább ragaszkodik a megszokott, testre simuló, vagy lezserebb kerékpáros nadrágokhoz.

Melyek is ezek a tévhitek? Például az, hogy csak feszengve, kényelmetlenül tudnának csak kerékpározni egy szoknyában, mert a szél felkapja azt, illetve hogy szoknya széle belegabalyodik kerékbe, és ezzel balesetet okoznak maguknak (hogy csak a két, leggyakrabban hangoztatott ellenérvet említsük).

– Rövidebb távon (például amikor a közeli bolt az úticél) erre a ruhásszekrényünk egyik hosszabb példánya is alkalmas lehet, kiegészítve egy kerékpárra szerelhető szoknyavédővel, így ez a probléma hamar megoldható.

– Hosszabb távon viszont egyéb elvárások is eszünkbe juthatnak, mint pl. hogy a mozgásban ne akadályozzon, viszont mégis szellőző anyagból legyen. Ilyen extra funkciót betöltését egy hétköznapi szoknyától nem várhatunk el, hiszen azok eleve nem sportolási célokra lettek kitalálva és elkészítve. Amire itt gondolhatunk, az a Northwave VENUS 2 nevű kerékpáros szoknya.

A Northwave VENUS 2 kerékpáros szoknya

Nézzük meg, mivel tud többet ruhatárunk nőiesebb darabjainál! Első ránézésre csak egy egyszerű rövidebb szoknya, ami főleg azok kedvencévé válhat, akik a mindennapokban is szívesen vesznek fel ilyen darabot, viszont ez a szoknya, mely az olasz Northwave egyik fejlesztése, sokkal többet nyújt csupán a kellemes látványnál:

– A kerékpáros szoknya két részre bontható, melyek külön-külön is hordhatóak, kombinálva akár más ruházattal. Az alsó része egy betéttel ellátott nadrág, melyet patenttal rögzítettek a felső részéhez, a szoknyához. A nadrág a testre simul, antibakteriális, és nagyon jól szellőzik, hálós anyagból van, SRW-12 betéttel, mely anatómiailag tökéletesen formázott. A kerékpáros szoknya nadrágszárain levő szilikon csíkok tartják a helyén, nehogy tekerés közben fel-le csúszkáljon.

– A kerékpáros szoknya anyaga egy kiadós zápor esetén is maximálisan maximálisan betölti funkcióját, hiszen átlátszóvá ekkor sem válik, így nem okoz kínos helyzetet, ráadásul kellőképpen puha anyagból készítették, így nem dörzsöli ki még az érzékenyebb bőrt sem.

– A kerékpáros szoknya „szoknya része” puha, mikroszálas anyagból készült, mely eléggé rugalmas ahhoz, hogy a kerékpáros szabadon mozoghasson benne.

– A fejlesztők, gondolva a hölgyekre, mindenhol a megfelelő méretűre tervezték a kerékpáros szoknya betétjének vastagságát, hogy ne csupán a kerékpár nyergében legyen kényelmes (és az útegyenetlenségek miatti ütődéseket is csillapítsa), hanem akár gyaloglás, vagy széken, padon ülés közben is.

– Pénzünkért cserébe a kerékpáros szoknya nem egy, hanem mindjárt két ruhadarabbal gazdagít minket, a kényelmet párosítva a nőiességgel.

– Mivel a hölgyek sem mind azonos méretűek, ezért a Venus 2 kerékpáros szoknya sokféle méretben érhető el: a legkisebb XS-től egészen XXL-es méretig kaphatóak.

– A biztonságot szem előtt tartva a kerékpáros szoknya a nadrágokhoz hasonlóan fényvisszaverőkkel is el lett látva, így akár egy kellemes meleg nyári estén is nyugodtan hordhatjuk, nem kell aggódnunk a láthatóság miatt, így már csak a szúnyogok ellen kell védekeznünk.

A NW Venus 2 kerékpáros szoknya összefoglalója

  1. Rugalmas, antibakteriális, mikroszálas, lélegző anyagból készült.
  2. Betéttel ellátott, kivehető, patentos rögzítésű nadrág.
  3. SRW-12 nadrágbetéttel.
  4. Lábrész szilikonos rátéttel ellátva.
  5. Fekete szín, XS-XXL-es méretek.
  6. Fényvisszaverő elemekkel a biztonságért.

Szuper termék, kiváló minőség! Azonban van egyetlen, általunk ismert hátránya. Sajnos kizárólag fekete színben készült, pedig minden bizonnyal a nőiesebb színű kerékpáros szoknyára is lenne kereslet!