Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Gravel

Az Online ár a weboldalunkon leadott és visszaigazolt rendelésekre vonatkozik!


 

A gravel külsőgumi egy olyan kerékpárgumi típus, amelyet a gravel kerékpárokhoz használnak. Ezek a gumik kifejezetten tervezve vannak a gravel, vagyis a földút, murva és aszfalt kombinált terepeire, hogy optimális teljesítményt nyújtsanak ezen a változatos környezeten.

A gravel külsőgumi fő jellemzői:

  1. Méret: A gravel gumik általában közepes vagy nagyobb méretűek, és változhatnak az átmérőjükben és a szélességükben is. Gyakran előfordulnak a 700c átmérőjű kerékpároknál, de elérhetők kisebb méretű változatok is.
  2. Szélesség: A gravel gumik szélesebbek lehetnek, mint a hagyományos országúti gumik, de keskenyebbek lehetnek, mint a terepkerékpárokhoz használtak. Általában a 28 mm-től egészen akár 50 mm-ig terjedő szélességekben elérhetők, így lehetőség van a választásra a különböző útviszonyok és preferenciák szerint.
  3. Profilminta: A gravel gumiknak általában közepes mintázatú profilmintájuk van, amely alkalmas a különböző tereptípusokra. Ezek a gumik általában kiegyensúlyozott tapadást és gördülési ellenállást biztosítanak a murvás és aszfaltos úton egyaránt.
  4. Anyag: A gravel gumik strapabíró anyagokból készülnek, hogy ellenálljanak a durva terepen való használat során fellépő kopásnak és sérülésnek. Ezek az anyagok általában nagyobb terhelést bírnak ki, mint a hagyományos országúti gumiké.

Fontos megjegyezni, hogy a gravel gumik széles választékban elérhetők, és különböző típusokban és mintázatokban állnak rendelkezésre az egyéni igények és a tervezett kerékpározási körülmények figyelembevételével. A megfelelő típusú és méretű gravel külsőgumi kiválasztása jelentősen javíthatja a gravel kerékpár teljesítményét és kényelmét a változatos terepeken.

Szűrés
Ajánlataink
Alkategória
Gyártó
E-bike tanúsítvány
Kerékméret
Gumi szélessége (mm)
30 - 57
Peremkivitel
Reflektív oldalfal
Defektvédelmes
Belső nélkül használható
Termék státusza