Egészséget nem vásárolhatsz, de kerékpárt igen!

Télikabátok (softshell)

 

Télikabát (softshell)


Télen nem kötelező kényszerpihenőre fogni a biciklinket, mert megfelelő kerékpáros ruházatban nagy hidegekben is lehet biciklizni. A kerékpáros télikabátok olyan technikai anyagból készülnek, amely speciális védelmet biztosít viselőjének.


A mínuszokban történő kerékpározáshoz legalkalmasabbak a softshell télikabátok. Ezek vízlepergető tulajdonságúak – ami elengedhetetlen a csapadékosabb évszakokban –, és jó a hőtartásuk is. Bolyhos, meleg béléssel látják el őket, ami belülről biztosítja a melegen tartást, külső anyaguk szélálló és megfelelően lélegzik. Hűvös szélben még hidegebbnek érezzük az időt, de a softshell kabát nem engedi, hogy a hideg a kabát alá férkőzzön. Ugyanebből az okból készítik magas nyakkal ezeket a télikabátokat, még a mandzsettájuk is elasztikus, hogy megfelelően illeszkedjen a csuklón.


Elsősorban tehát rugalmasság jellemzi a softshell dzsekit, ami biztosítja a szabad mozgást kerékpározás közben. A télikabát sokszor hosszabb a hátulján, hogy bringázás közben, előrehajolva megóvja a derekunkat a hidegtől. És mint a biciklis felsőruházatokon általában, a télikabáton is találunk hátsó zsebet vagy zsebeket, ahol kisebb tárgyainkat el tudjuk helyezni bringázás közben.

Szűrés
Gyártó
Évjárat
Nem
Szín
Termék státusza